Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Системне адміністрування телекомунікаційних мереж
Код дисципліни: 7.172.02.O.25
Кількість кредитів: 9.00
Кафедра: Телекомунікації
Лектор: старший викладач Ратич Андрій Теодорович
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: - вивчення найновітніших досягнень науки й техніки, порядок їх впровадження, а також організацію науково-дослідної роботи, патентознавства та винахідницької діяльності у галузі телекомунікацій; - отримання досвіду вирішення практичних задач, що вимагають застосування професійних знань і вмінь магістра, ознайомлення з організацією дослідження в галузі інформаційних мереж, порядком розробки, проходження та затвердження проектної і технічної документації на підприємствах, діяльність яких, орієнтована на використання інформаційних мереж різного призначення; - набуття навичок у проведенні дослідницької роботи, впровадження результатів НДР, підготування наукових доповідей та статей; - узагальнення, систематизація, закріплення і поглиблення знань з вивчених дисциплін навчального плану; - акумулювання й аналіз матеріалів та проведення досліджень для підготовки магістерської кваліфікаційної роботи.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Переддипломна практика є завершальним етапом навчального процесу, до неї допускаються студенти, що завершили курс теоретичного навчання за вказаною спеціальністю незалежно від форми навчання.
Короткий зміст навчальної програми: Проведення практики за темою магістерської кваліфікаційної роботи направлене подальше закріплення та поглиблення теоретичних знань з телекомунікаційних дисциплін, виробничих навичок, які набуті за час проходження попередніх практик, ознайомлення із застосуванням методів наукових досліджень в галузі телекомунікації та збір матеріалів, необхідних для написання магістерської кваліфікаційної роботи.
Методи та критерії оцінювання: • Поточний контроль виконання етапів (10%). • Оцінка за практику керівника від підприємства (20%). • Захист результатів практики (70%).
Рекомендована література: В цілях якісної підготовки і виконання магістерської кваліфікаційної роботи спільно з керівником переддипломної практики визначаються індивідуальні завдання та визначається список рекомендованої літератури.