Управління проектами

8.073.00.13 Управління проектами
Кваліфікація: Магістр менеджменту
Рік вступу: 2020
Форма навчання: денна
Тривалість програми: 1,5 року
Інститут: Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Cьомий рівень НРК (другий цикл РК ЄПВО, сьомий рівень ЄРК)
Галузь знань: Управління та адміністрування
Особливі умови вступу: Вступні випробування зі спеціальності та іноземної мови.
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми: Повне виконання навчальної програми та захист магістерської кваліфікаційної роботи.
Характеристика освітньої програми: Забезпечити студентам здобуття поглиблених теоретичних та практичних знань, умінь та розуміння, що відносяться до областей управління проектами та програмами у сфері матеріального (нематеріального) виробництва, що дасть їм можливість ефективно виконувати завдання інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності, які орієнтовані на дослідження й розв’язання складних задач проектування та розроблення інформаційних систем для задоволення потреб науки, бізнесу та підприємств у різних галузях.
Набуті компетентності: – головні аспекти використання термінології з управління проектами та програмами; – принципи, процеси та особливості управління проектами та програмами; – основні методи проектного аналізу; – організаційні структури команди проекту; – технології та інструменти управління проектами; – принципи та методи оцінювання проектної діяльності.
– володіння методами спостереження, опису, ідентифікації, класифікації проектів та програм; – здатність використовувати професійно-профільовані знання, уміння і навички в галузі проектного менеджменту; – здатність застосовувати знання і розуміння для вирішення завдань проектного менеджменту; – організація дій щодо планування, виконання, контролю та коригування проектів та програм; – здатність формувати та здійснювати відбір проектних альтернатив; – здатність застосовувати програмні засоби та інформаційні технології у процесі управління проектами та програмами.
– уміння демонструвати знання та розуміння основних фактів, концепцій, правил та теорій проектного менеджменту; – міжособистісні навички, пов'язані зі здатністю взаємодіяти із заінтересованими сторонами проекту; – здатність дотримуватися корпоративної культури для досягнення мети проекту.
Академічна мобільність: На основі двосторонніх договорів між Національним університетом «Львівська політехніка» та технічними університетами України. На основі двосторонніх договорів між Національним університетом «Львівська політехніка» та навчальними закладами країн-партнерів.
Практика/стажування: Науково-дослідницька практика.
Керівник освітньої програми, контактна особа: Д.е.н., професор, професор,завідувач кафедри технологій управління Ільчук Павло Григорович, +380979428325, pavlo.g.ilchuk@lpnu.ua.
Професійні профілі випускників: Робочі місця у сфері управління проектами і програмами у організаціях різних форм власності та організаційно-правових форм: проектно-орієнтованих організаціях, інвестиційно-будівельних компаніях та організаціях, що займаються розвитком об’єктів нерухомості, фінансових, експертно-аналітичних, консалтингових та аудиторських компаніях, відділах організації конкурсів і тендерів органів державного управління та місцевого самоврядування.
Доступ до подальшого навчання: Здобуття третього (освітньо-наукового /освітньо-творчого) рівня