Логістика

8.073.00.07 Логістика
Кваліфікація: Магістр з менеджменту
Рік вступу: 2022
Форма навчання: денна
Тривалість програми: 1,5 роки
Інститут: Інститут економіки і менеджменту
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Cьомий рівень НРК (другий цикл РК ЄПВО, сьомий рівень ЄРК)
Галузь знань: Управління та адміністрування
Особливі умови вступу: Немає
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми: Повне виконання освітньої програми, захист магістерської кваліфікаційної роботи.
Характеристика освітньої програми: Освітньо-професійна програма ґрунтується на фундаментальних постулатах і результатах сучасних теоретико-прикладних досліджень у сфері менеджменту та зокрема логістики й орієнтує на актуальну спеціалізацію «Логістика», в межах якої можлива подальша професійна та наукова кар’єра: керівник, менеджер, управитель, фахівець, професіонал у сфері логістики, викладач закладу освіти. Освітньо-професійна програма репрезентує спеціальну освіту та професійну підготовку магістрів за спеціалізацією «Логістика» з двома вибірковими блоками професійного спрямування: логістика, транспортна логістика. Освітньо-професійна програма ґрунтується на результатах сучасних прикладних досліджень вітчизняного та іноземного ринків освітніх послуг, науково-технічних розробок та праці у сфері логістики і враховує їхні актуальні вимоги та потреби. Передбачає часткове викладання професійно-орієнтованих дисциплін англійською мовою у контексті сучасних глобалізаційних та інтеграційних процесів Ключові слова: менеджмент, система управління, логістика, управління ланцюгами поставок.
Програмні результати навчання: ПРН1. Критично осмислювати, вибирати та використовувати необхідний науковий, методичний і аналітичний інструментарій для управління в непередбачуваних умовах ПРН2. Ідентифікувати проблеми в організації та обґрунтовувати методи їх вирішення ПРН3. Проектувати ефективні системи управління організаціями; ПРН4. Обґрунтовувати та управляти проектами, генерувати підприємницькі ідеї ПРН5. Планувати діяльність організації в стратегічному та тактичному розрізах ПРН6. Мати навички прийняття, обґрунтування та забезпечення реалізації управлінських рішень в непередбачуваних умовах, враховуючи вимоги чинного законодавства, етичні міркування та соціальну відповідальність ПРН7. Організовувати та здійснювати ефективні комунікації всередині колективу, з представниками різних професійних груп та в міжнародному контексті ПРН8. Застосовувати спеціалізоване програмне забезпечення та інформаційні системи для вирішення задач управління організацією ПРН9. Вміти спілкуватись в професійних і наукових колах державною та іноземною мовами ПРН10. Демонструвати лідерські навички та вміння працювати у команді, взаємодіяти з людьми, впливати на їх поведінку для вирішення професійних задач ПРН11. Забезпечувати особистий професійний розвиток та планування власного часу. ПРН12. Вміти делегувати повноваження та керівництво організацією (підрозділом); ПРН13. Вміти планувати і здійснювати інформаційне, методичне, матеріальне, фінансове та кадрове забезпечення організації (підрозділу). ПРНС .1. Вміння застосовувати системний, інтегрований та процесно-орієнтований підходи в управлінні логістикою та ланцюгами поставок ПРНС 2. Уміння розробляти алгоритм проектування логістичні системи різних інтеграційних рівнів; прогнозувати та моделювати діяльність логістичних систем і окремих підсистем ПРНС 3. Вміння розробляти стратегічні, оперативні та поточні плани логістичної діяльності підприємства ПРНС 4. Вміння здійснювати логістичний контролінг ПРНС 5. Вміння обирати та впроваджувати відповідні інформаційні системи та технології в управлінні ланцюгами поставок.
Академічна мобільність: Немає, проте мобільність заохочується та визнається згідно із процедурами ЄКТС.
Практика/стажування: Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи.
Керівник освітньої програми, контактна особа: к.е.н., доцент Чорнописька Наталія Вікторівна
Доступ до подальшого навчання: Здобуття третього (освітньо-наукового /освітньо-творчого) рівня
Інші особливості програми: Робочі місця у приватному та публічному секторах, у різних галузях економіки на керівних посадах у сфері логістики, управління структурними підрозділами з логістики, широким спектром процесів та операцій у наданні логістичних послуг, а також у закладах вищої освіти на посадах викладачів, наукових співробітників.