Трансформація управлінських підходів в умовах активізування євроінтеграційних процесів

Спеціальність: Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Код дисципліни: 8.076.00.M.28
Кількість кредитів: 4.00
Кафедра: Підприємництво та екологічна експертиза товарів
Лектор: к.е.н, ст. викл. В.В. Косовська
Семестр: 4 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: - уміння застосовувати знання теоретично-методичних положень у сфері управлінських підходів, напрямків їх трансформації в умовах активізування євроінтеграційних процесів; - уміння продемонструвати глибинні знання вітчизняного і зарубіжного наукового доробку та практичного досвіду у сфері управління євро інтеграційними процесами, - уміння застосовувати Уміння застосовувати одержані знання з різних предметних сфер менеджменту для формулювання та обґрунтування нових теоретичних положень і практичних рекомендацій у конкретній області дослідження.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Управління підприємництвом на засадах евристики. Розвиток підприємництва на засадах сталого розвитку. Синектика в системі управління позиціонуванням і просуванням товарів до споживача. Моделювання біржової динаміки на засадах концепції рефлективності. Розвиток торговельного підприємництва із врахуванням офшорних можливостей. Інтелектуальний потенціал в системі антикризового управління підприємством
Короткий зміст навчальної програми: Теорія та історія європейських інтеграційних процесів. Право Європейського союзу. Інституції Європейського союзу. Політики ЄС та критерії вступу до ЄС. Управлінські рішення у сфері експортно-імпортної політики України з ЄС. Управлінські рішення щодо галузевої співпраці України та ЄС. Управління ризиками ЗЕД з країнами ЄС.
Методи та критерії оцінювання: Підсумковий контроль проводиться за результатами поточного контролю (30 балів) та виконання екзаменаційної роботи (70 балів).
Рекомендована література: 1. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни з “Трансформація управлінських підходів в умовах активування євроінтеграційних процесів” для студентів ІІІ рівня вищої освіти усіх форм навчання / Укл.: Князь С.В., Косовська В.В., Бець М.Т. – Львів. 2. Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни “Трансформація управлінських підходів в умовах активування євроінтеграційних процесів” для студентів ІІІ рівня вищої освіти усіх форм навчання / Укл.: Князь С.В., Косовська В.В., Бець М.Т. – Львів. 3. Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни “Трансформація управлінських підходів в умовах активування євроінтеграційних процесів” / Укл.: Князь С.В., Косовська В.В., Бець М.Т. – Львів. 4. Шандрівська О.Є., Кузяк В.В., Хтей Н.І. Логістичний менеджмент. Теоретичні основи: навчальний посібник, Львів, В-во Львівської політехніки, 2014 5. Бажал Ю.М., Бураковський І.В., Григор’єв Г.С. Стратегія економічного зростання Європейского союзу: навчальний посібник, К.: Унів. Вид-во «Пульсари», 2013