Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Лазерна і оптоелектронна техніка
Код дисципліни: 7.153.01.O.19
Кількість кредитів: 9.00
Кафедра: Фотоніка
Лектор: асистент Булавінець Тетяна Олександрівна
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: У результаті вивчення модуля студент повинен: • Знати структуру бази практики; • Знати методики проведення науково-дослідних робіт, отримання та аналізу теоретичних і експериментальних даних за темою магістерської роботи; • Вміти працювати із програмним забезпеченням, яке необхідне для опрацювання результатів досліджень; • Вміти проводити пошук, аналіз та узагальнення наукової та технічної літератури за тематикою досліджень; • Вміти проводити експериментальні дослідження з використанням обладнання та вимірювальних оптичних систем та оцінювати точність отриманих результатів.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Пререквізити: - усі навчальні дисципліни спеціальності 8.153.00.01 «Лазерна і оптоелектронна техніка» Кореквізити: - Виконання магістерської кваліфікаційної роботи.
Короткий зміст навчальної програми: Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи передбачає узагальнення й удосконалення здобутих студентами знань, практичних умінь і навичок, оволодіння професійним досвідом з метою їх підготовки до самостійної трудової діяльності, а також збір матеріалів для виконання кваліфікаційних робіт. Сприяє удосконаленню професійно-практичної підготовки студентів та забезпечує набуття ними визначених освітньою програмою компетентностей з використанням матеріально-технічної бази практики.
Методи та критерії оцінювання: Підсумковий контроль (диференційований залік): захист звіту з практики.
Рекомендована література: 1. Положення про організацію проведення практики студентів Національного університету «Львівська політехніка», затверджене наказом ректора від 22.11.2017 р. № 265-10 / Збірник нормативних актів Національного університету «Львівська політехніка», Львів, вид. Львівської політехніки, 2018, с. 133-147. 2. Організація та проведення усіх видів практик: методичні вказівки для студентів освітніх рівнів "бакалавр" напряму 051004 "Оптотехніка" та другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 153 "Мікро- та наносистемна техніка" спеціалізації 01 "Лазерна і оптоелектронна техніка" денної форми навчання / укл.О.М. Салійчук, В.Я. Татарин - Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2018. - 20 с.