Захист магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Технології та засоби телекомунікацій
Код дисципліни: 7.172.06.O.27
Кількість кредитів: 4.50
Кафедра: Електронні засоби інформаційно-комп'ютерних технологій
Лектор: Викладацький склад кафедри
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: Виконання магістерської кваліфікаційної роботи має за мету реалізацію таких завдань: - систематизацію, закріплення та поглиблення теоретичних знань, використання їх для вирішення конкретних інженерних та науково-технічних задач; - підготовка і реалізація плану досліджень; -правильне оформлення результатів роботи у вигляді науково-технічного звіту.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Нормативні та професійно-орієнтовані навчальні дисципліни
Короткий зміст навчальної програми: Магістерська кваліфікаційна робота є завершальною стадією магістерської програми підготовки. Магістерська кваліфікаційна робота виконується у формі дослідницького проекту. Робота доводить уміння автора використовувати теоретичні знання та практичні навички, отримані при освоєнні освітньо-професійної програми.
Методи та критерії оцінювання: -
Рекомендована література: Методичні рекомендації до виконання дипломних та магістерських кваліфікаційних робіт студентами спеціальностей "Радіоелектронні апарати та засоби", "Біотехнічні та медичні апарати і системи", "Технології та засоби телекомунікацій" / Укл.: Васьків Г.М., Гліненко Л.К., Ничай І.В., Сторчун Є.В. - Львів: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2015. - 37 с.