Оцінювання відповідності ковбасних виробів на підприємстві «Глобино»

Автор: Бєлова Валентина Володимирівна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Якість, стандартизація та сертифікація
Інститут: Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології
Форма навчання: денна
Навчальний рік: 2020-2021 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена дослідженню управління якістю та безпечністю харчових продуктів на підприємстві ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», та практичному дослідженню відповідності продукції встановленим вимогам. Актуалізовано питання важливості впровадження систем якості та безпечності харчових продуктів. Проведено аналіз методів сертифікації продукції, їх вити та засоби. Проаналізовано регламент роботи з продукцією невідповідної якості та класифікацію такої продукції. Здійснено оцінювання можливих ризиків виробництва, їх ознак та основних причин. Проведено експерементальні дослідження показників якості та безпечності ковбаси сиров’яленої «Салямі Мілано». В роботи сформовано економічне обґрунтування доцільності такого дослідження та розраховано витрати на виконання кваліфікаційної роботи