Концепції формування інтер’єру закладів громадського харчування

Автор: Рябчук Тетяна Сергіївна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Архітектура будівель і споруд
Інститут: Інститут архітектури та дизайну
Форма навчання: заочна
Навчальний рік: 2020-2021 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: Робота складається з двох розділів. Список літературних джерел містить 51. Робота складається з наукової роботи та проектної частини. Мета роботи – дослідити основи проєктування інтер’єру закладів харчування, основні принципи та особливості. Проаналізувати концепції формування на прикладі українського та закордонного досвіду. Об’єкт дослідження: заклади громадського харчування Предмет дослідження: Кoнцепцiї фopмувaння iнтеp’єpу зaклaдiв гpoмaдcькoгo xapчувaння Методи дослідження: 1. Теоретичні: вивчення типологій, особливостей, статистики, методів розвитку закладів громадського харчування, зіставлення різних способів вирішення проблем. 2. Практичні: спостереження, аналіз, опитування дизайнерів, аналіз їх досвіду Ключові слова: Заклади громадського харчування, ресторан, відвідувач, потреби суспільства.