Сучасні тенденції вирішення інтер’єрів закладів громадського харчування
Автор: Бурмич Юлія Миколаївна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Архітектура будівель і споруд
Інститут: Інститут архітектури та дизайну
Форма навчання: заочна
Навчальний рік: 2020-2021 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: Ділянка проектування розташована в тихій частині міста, поряд знаходиться ліс, водночас знаходиться недалеко від центру міста, що свідчить про вдале місцерозташування, яке приваблює місцевих жителів та туристів, котрі хочуть знайти затишне та привабливе місце, щоб вдало провести час. Доїзд до ділянки не обтяжує, адже біля об’єкту проектування розташована магістраль та зупинка міського транспорту. Проектована будівля закладу громадського харчування (ресторан) має цікаве об’єктно-просторове рішення, що пасує до навколишнього середовища, сучасні архітектурні форми споруди приваблюють потенційних відвідувачів. Даний об’єкт проектування стане чудовою візитівкою міста, місцем, де можна не тільки смачно пообідати в будні дні, а й відсвяткувати визначні події, або ж вдало провести час з сім’єю, адже простір має добрий функціональний розподіл.