Особливості розроблення та впровадження системи НАССР у ресторанаx
Автор: Столярчук Софія Володимирівна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Якість, стандартизація та сертифікація
Інститут: Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології
Форма навчання: денна
Навчальний рік: 2021-2022 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості роботи закладів ресторанного господарства, досліджено етапи формування меню та асортименту страв у ресторанах. Зроблено висновки, що дотримання вимог: технології приготування кулінарної продукції; кліматичних умов робочої зони; санітарії та гігієни персоналу; вимог до якості та безпечності води, санітарної обробки внутрішньоцехового оснащення, посуду для реалізації, які впливають на якість та безпечність продукції. Доведено ефективність впровадження системи НАССР у практику роботи ресторану. В роботі проаналізовано особливості розроблення та впровадження системи НАССР у ресторанах, визначено особливості виконання робіт з виявлення невідповідної продукції, поводження з відходами на виробництві та також порядок проведення внутрішніх аудитів системи менеджменту якості та харчової безпеки. Робота складається з трьох основних розділів, економічної частини, висновків та переліку використаних літературних джерел.