Дослідження сенсорів для лабораторних ваг
Автор: Барбарич Марта Ігорівна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Інформаційно-вимірювальні технології у робототехніці
Інститут: Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології
Форма навчання: денна
Навчальний рік: 2021-2022 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: В ході виконання магістерської кваліфікаційної роботи було описано характеристики та конструкцію лабораторних ваг. Досліджено основні фактори виникнення температурних похибок. Описано способи визначення похибок. Проведено дослідження температурної похибки та запропоновано метод її виключення. Проаналізовано основні методи усунення температурної похибки для даного типу вимірювання. Описано будову та характеристики «камертона» Tuning Fork.