Оцінювання рівня якості розчинної кави
Автор: Щипель Божена Іванівна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Якість, стандартизація та сертифікація
Інститут: Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології
Форма навчання: денна
Навчальний рік: 2023-2024 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: У магістерській кваліфікаційній роботі проведено дослідження якості та споживчих характеристик розчинної кави. Розглянуто технологію виготовлення розчинної кави, її види, переваги і недоліки. Здійснено аналізування факторів, що впливають на якість розчинної кави та її смакові властивості. Розглянуто ринок розчинної кави в Україні та Європі, здійснено аналізування національних і міжнародних вимог до кави розчинної. Проаналізовано методи оцінки якості розчинної кави, наведено показники якості та результати експертного оцінювання рівня якості декількох найпоширеніших сортів розчинної кави. Здійснено розрахунок витрат на виконання досліджень, оцінювання наукової та науково-технічної результативності НДР.