Особливості розроблення та впровадження системи НАССР у розподільчих центрах
Автор: Платоненко Дарина Сергіївна
Кваліфікаційний рівень: магістр
Спеціальність: Якість, стандартизація та сертифікація
Інститут: Інститут комп'ютерних технологій, автоматики та метрології
Форма навчання: денна
Навчальний рік: 2023-2024 н.р.
Мова захисту: українська
Анотація: У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано особливості роботи розподільчих центрів харчових продуктів, досліджено етапи формування етапів приймання, зберігання та відвантаження продукції. Зроблено висновки, що дотримання вимог: технології зберігання продукції; кліматичних умов робочої зони; санітарії та гігієни персоналу; вимог до якості та безпечності, санітарної обробки внутрішньоцехового оснащення, які впливають на якість та безпечність продукції. Доведено ефективність впровадження системи НАССР у практику роботи розподільчих центрів. В роботі проаналізовано особливості розроблення та впровадження системи НАССР у розподільчих центрах, визначено особливості виконання робіт з виявлення невідповідної продукції, поводження з відходами на виробництві та також порядок проведення внутрішніх аудитів системи менеджменту якості та харчової безпеки. Робота складається з трьох основних розділів, економічної частини, висновків та переліку використаних літературних джерел