Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Комп'ютерні системи та мережі
Код дисципліни: 7.123.01.O.023
Кількість кредитів: 7.50
Кафедра: Електронні обчислювальні машини
Лектор: керівник магістерської кваліфікаційної роботи
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: В результаті виконаня дослідницької практики студент повинен: визначитися з проблемою досліджень та методами моделюваня; отримати основні кількісні та якісні характеристики досліджуваного об’єкта.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Дослідження та проектування комп’ютерних систем та мереж; Напрямки досліджень і розвитку комп'ютерних систем та мереж.
Короткий зміст навчальної програми: Опрацюваня проблеми досліджень. Визначеня пріоритетних напрямків дослідження даної проблеми. Сформувати блок-схему зв’язків між чинниками, які впливають на розвиток і формуваня даного об’єкта. На основі системного аналізу та дисциплін, які вивчались на бакалавраті та магістратурі сформувати попередню модель даного явища або процесу.
Методи та критерії оцінювання: Підсумковий контроль — залік.
Рекомендована література: 1. Методичні вказівки до виконання магістерської дисертації для студентів спеціальності "Комп’ютерні системи та мережі". /Укл. Мельник А.О., Парамуд Я.С. -Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2011. - 31 с. 2. Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та роботу екзаменаціної комісії Національного університету «Львівська політехніка» / В.А.Павлиш, О.Р.Давидчак, А.Г.Загородній, О.Ю.Лозинський, Л.М.Пилипенко, В.М.Свірідов, Д.В.Федасюк. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2015.- 36 с.