Комп'ютерний інжиніринг в машинобудуванні

8.133.00.06 Комп'ютерний інжиніринг в машинобудуванні
Кваліфікація: Магістр з галузевого машинобудування
Рік вступу: 2022
Форма навчання: денна
Тривалість програми: 1.5 роки
Інститут: Інститут механічної інженерії та транспорту
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Cьомий рівень НРК (другий цикл РК ЄПВО, сьомий рівень ЄРК)
Галузь знань: Механічна інженерія
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою.
Програмні результати навчання: 1. Знання і розуміння засад технологічних, фундаментальних та інженерних наук, що лежать в основі галузевого машинобудування відповідної галузі. 2. Знання та розуміння механіки і машинобудування та перспектив їхнього розвитку. 3. Знати і розуміти процеси галузевого машинобудування, мати навички їх практичного використання. 4. Здійснювати інженерні розрахунки для вирішення складних задач і практичних проблем у галузевому машинобудуванні. 5. Аналізувати інженерні об’єкти, процеси та методи. 6. Відшуковувати потрібну наукову і технічну інформацію в доступних джерелах, зокрема, іноземною мовою, аналізувати і оцінювати її. 7. Готувати виробництво та експлуатувати вироби галузевого машинобудування протягом життєвого циклу.
Доступ до подальшого навчання: Здобуття третього (освітньо-наукового /освітньо-творчого) рівня