Сучасні оздоблювальні матеріали в інтер'єрі житла

Спеціальність: Архітектура та містобудування (освітньо-наукова програма)
Код дисципліни: 7.191.01.E.058
Кількість кредитів: 3.00
Кафедра: Архітектурне проектування
Семестр: 2 семестр
Форма навчання: денна

Сучасні оздоблювальні матеріали в інтер'єрі житла (курсова робота)

Спеціальність: Архітектура та містобудування (освітньо-наукова програма)
Код дисципліни: 7.191.01.E.060
Кількість кредитів: 7.00
Кафедра: Архітектурне проектування та інженерія
Лектор: к.арх., доц. Гнат Галина к.арх. Володимир Баб'як
Семестр: 2 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: ПРН?1 Володіти знаннями основних понять, термінів і значень, мови професійного спілкування в сфері архітектури та містобудування, дотримуватись норм академічної доброчесності ПРН?4 Враховувати енергоефективні та інші інноваційні технології, пропагувати ідеї сталого розвитку, гуманізації й гармонізації середовища у прийнятті комплексних архітектурно-містобудівних рішень ПРН?9 Виявляти специфіку проектування складних архітектурно-містобудівних об’єктів, розробляти комплексні проєкти планування територій, будівель та інтер’єрів з урахуванням сучасних світових тенденцій та інновацій ПРН?14 Проводити дослідницьку та/або інноваційну діяльність, застосовувати традиційні та інноваційні методи проектування та проведення досліджень ПРН?15 Визначати етапи і напрями історичного розвитку явищ архітектури, критично оцінювати, досліджувати тенденції та процеси в архітектурній теорії та практиці, реконструкції та реновації архітектурно-містобудівних об’єктів, дизайні інтер’єрів
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Кореквізити: Основи формування житлових і громадських об'єктів (комплексне дослідження) Комплексне дослідження архітектурно-містобудівного об'єкту
Короткий зміст навчальної програми: У дисципліні в викладено основні поняття та методи формування концепції сучасного якісного житлового середовища. Розглядаються основні тенденції формування житла на різних структурних рівнях – містобудівному, на рівні житлових структур і комплексів, на рівні планувальної структури будинку та окремих житлових одиниць. Значну увагу приділено основам формування безпечного і комфортного житлового середовища, глобальним і локальним тенденціям, а також спеціалізованих типів житла.
Методи та критерії оцінювання: Поточний контроль: оцінка активності на заняттях, перевірка індивідуальних завдань, оцінювання контрольних робіт та презентацій за темою наукового дослідження. Підсумковий контроль: диференційований залік.
Рекомендована література: 1. Багатоквартирне житло: тенденції еволюції: монографія / І.П.Гнесь. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2013. – 652 с. 2.Housing need and demand. – London: GLA, 2010. – 165 p.