Менеджмент

8.073.00.20 Менеджмент
Кваліфікація: магістер
Рік вступу: 2023
Форма навчання: денна
Тривалість програми: 1 рік і 6 місяців
Інститут: Інститут адміністрування, державного управління та професійного розвитку
Кількість кредитів: 90
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Cьомий рівень НРК (другий цикл РК ЄПВО, сьомий рівень ЄРК)
Галузь знань: Управління та адміністрування
Особливі умови вступу: немає
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою.
Характеристика освітньої програми: Структура програми передбачає оволодіння фундаментальними знаннями в сфері управління підприємствами, установами, організаціями, програмами і проєктами.
Програмні результати навчання: 1. Критично осмислювати, вибирати та використовувати необхідний науковий, методичний і аналітичний інструментарій для управління в непередбачуваних умовах; 2. Ідентифікувати проблеми в організації та обґрунтовувати методи їх вирішення; 3. Проектувати ефективні системи управління організаціями; 4. Обґрунтовувати та управляти проектами, генерувати підприємницькі ідеї; 5. Планувати діяльність організації в стратегічному та тактичному розрізах; 6. Мати навички прийняття, обґрунтування та забезпечення реалізації управлінських рішень в непередбачуваних умовах, враховуючи вимоги чинного законодавства, етичні міркування та соціальну відповідальність; 7. Організовувати та здійснювати ефективні комунікації всередині колективу, з представниками різних професійних груп та в міжнародному контексті; 8. Застосовувати спеціалізоване програмне забезпечення та інформаційні системи для вирішення задач управління організацією; 9. Вміти спілкуватись в професійних і наукових колах державною та іноземною мовами; 10. Демонструвати лідерські навички та вміння працювати у команді, взаємодіяти з людьми, впливати на їх поведінку для вирішення професійних задач; 11. Забезпечувати особистий професійний розвиток та планування власного часу. 12. Вміти делегувати повноваження та керівництво організацією (підрозділом); 13. Вміти планувати і здійснювати інформаційне, методичне, матеріальне, фінансове та кадрове забезпечення організації (підрозділу).
Академічна мобільність: До керівництва науковою роботою здобувачів можуть бути залучені провідні фахівці органів влади та закладів вищої освіти (ЗВО) України. Допускається перезарахування кредитів, отриманих в інших ЗВО України.
Керівник освітньої програми, контактна особа: Борщук Євген Михайлович
Доступ до подальшого навчання: Здобуття третього (освітньо-наукового /освітньо-творчого) рівня