Математика в публічному адмініструванні, частина 2

Спеціальність: Публічне управління та адміністрування
Код дисципліни: 6.281.00.O.021
Кількість кредитів: 6.00
Кафедра: Вища математика
Лектор: Клапчук М.І.
Семестр: 2 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: 1. Обчислювати ймовірності подій згідно класичного та геометричного означень. 2. Знаходження числових характеристик для дискретних та неперервних випадкових величин. 3. Двовимірні випадкові величини: закон розподілу ймовірностей, умовні закони розподілу, чисельні характеристики.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Мікроекономіка Інформатика Математика в публічному адмініструванні, ч. 1
Короткий зміст навчальної програми: Навчальна дисципліна “Математика в публічному адмініструванні, ч.2” складається з розділів “Теорія ймовірностей” та “Математична статистика”.
Методи та критерії оцінювання: Діагностика знань студентів проводиться за допомогою усного опитування на практичних заняттях, контрольних та самостійних робіт, індивідуальних розрахунково-графічних робіт.
Рекомендована література: 1. Тріщ Б.М. Математика для економістів. – Львів, Вид-во ЛНУ, 2011. 2. Дрогомирецька Х.Т. та інші. Теорія ймовірностей та математична статистика. – Львів, вид-во НУ “ЛП”, 2012. 3. Каленюк П.І., Костробій П.П., Андрусяк І.В. та інші. Збірник задач з теорії ймовірностей. – Львів, вид-во НУ “ЛП”, 2012.