Захист магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Електроніка
Код дисципліни: 7.171.03.O.022
Кількість кредитів: 4.50
Кафедра: Електронна інженерія
Лектор: Викладацький склад кафедри
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: РН2. Моделювати та експериментально досліджувати об’єкти та процеси в електроніці та технології електронної промисловості. РН7. Здійснювати інформаційний та науковий пошук з використанням наукової технічної та довідкової літератури, баз даних і знань, інших джерел інформації,; критично осмислювати та інтерпретувати наявні знання та дані, формувати напрями досліджень і розробок з урахуванням вітчизняного й закордонного досвіду. РН9. Координувати роботу колективів виконавців в галузі наукових досліджень, проектування, розробки, аналізу, розрахунку, моделювання, виробництва та тестування електронних компонентів, пристроїв і систем з урахуванням вимог дотримання громадянських та моральних цінностей, прав і свобод людини, верховенства права. РН12. Узагальнювати сучасні наукові знання в галузі електроніки та застосовувати їх для розв’язання складних науково-технічних задач, доведення отриманих рішень до рівня конкурентоспроможних розробок, втілення результатів у бізнес-проектах. КОМ1. Уміння спілкуватись, включаючи усну та письмову комунікацію українською та іноземною мовами (англійською, німецькою, італійською, французькою, іспанською). КОМ2.Здатність використання різноманітних методів, зокрема сучасних інформаційних технологій, для ефективно спілкування на професійному та соціальному рівнях.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: пререквізит: нормативні та професійно-орієнтовані навчальні дисципліни; кореквізит: практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи.
Короткий зміст навчальної програми: Захист магістерської кваліфікаційної роботи відбувається згідно зі встановленим графіком захистів. Захист виконаної магістерської кваліфікаційної роботи відбувається на відкритому засіданні екзаменаційної комісії шляхом: а) подання студентом МКР (до роботи додаються рецензія, відгук і висновок керівника); б) презентування студентом графічних листів (слайдів) за темою роботи; в) відповіді студента на запитання членів екзаменаційної комісії та на зауваження, вказані у рецензії.
Методи та критерії оцінювання: Поточний та підсумковий контроль: оцінювання змісту та представлення магістерської кваліфікаційної роботи на відповідність індивідуальному завданню; відгуку керівника, відгуку рецензента.
Рекомендована література: 1. Вимоги до виконання курсових, бакалаврських та магістерських кваліфікаційних робіт: метод. вказівки для здобувачів вищої освіти спеціальності 171 «Електроніка» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти / уклад.: Г.І. Барило, М.С. Івах. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. - с. 33. 2. Методичні вказівки до організації та проведення усіх видів практики студентів спеціальності 171 «Електроніка» за першим (бакалаврським) та за другим (магістерським) рівнем вищої освіти денної та заочної форми навчання / Укладачі: Микитюк З.М., Кремер І.П., Івах М.С. – Львів: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2019. – 23 с.