Виконання магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Електроніка
Код дисципліни: 7.171.03.O.021
Кількість кредитів: 16.50
Кафедра: Електронна інженерія
Лектор: Викладацький склад кафедри
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: РН2. Моделювати та експериментально досліджувати об’єкти та процеси в електроніці та технології електронної промисловості. РН5. Забезпечувати енергетичну та економічну ефективність розробок, виробництва та експлуатації електронної техніки. РН6. Забезпечувати професійний розвиток членів колективу з урахуванням світового рівня наукових та інженерних досягнень в сфері розробки та експлуатації електронних компонентів, пристроїв і систем. РН7. Здійснювати інформаційний та науковий пошук з використанням наукової технічної та довідкової літератури, баз даних і знань, інших джерел інформації,; критично осмислювати та інтерпретувати наявні знання та дані, формувати напрями досліджень і розробок з урахуванням вітчизняного й закордонного досвіду. РН12. Узагальнювати сучасні наукові знання в галузі електроніки та застосовувати їх для розв’язання складних науково-технічних задач, доведення отриманих рішень до рівня конкурентоспроможних розробок, втілення результатів у бізнес-проектах. РН13. Організовувати та керувати дослідницькою, інноваційною та інвестиційною діяльністю, бізнес-проектами та виробничими процесами з урахуванням технічних, технологічних та економічних факторів. КОМ1. Уміння спілкуватись, включаючи усну та письмову комунікацію українською та іноземною мовами (англійською, німецькою, італійською, французькою, іспанською); АіВ2. Здатність усвідомлювати необхідність навчання впродовж усього життя з метою поглиблення набутих та здобуття нових фахових знань; АіВ3. Здатність відповідально ставитись до виконуваної роботи, самостійно приймати рішення, досягати поставленої мети з дотриманням вимог професійної етики; АіВ4. Здатність демонструвати розуміння основних екологічних засад, охорони праці та безпеки життєдіяльності та їх застосування.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Пререквізити виконання індивідуального навчального плану здобувача вищої освіти; практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи. Кореквізити: захист магістерської кваліфікаційної роботи.
Короткий зміст навчальної програми: Написання МКР на основі вивчених/проаналізованих літературних джерел та нормативно-законодавчих актів згідно із затвердженою темою на прикладі об’єкта досліджень з використанням реальних даних та інформації про підприємство (організацію) у напрямку виконання індивідуального завдання. Узагальнена послідовність виконання кваліфікаційних робіт має такий вигляд: а) виконання теоретичної частини (огляд літератури та законодавства, розроблення методологічної моделі); б) виконання аналітичної частини; в) виконання дослідницької частини; г) виконання рекомендаційної частини; д) написання вступу, анотації, висновків, додатків (за необхідності); е) виконання титульної сторінки та заповнення завдання на МКР; ж)виконання графічного матеріалу.
Методи та критерії оцінювання: Поточний та підсумковий контроль: виконання завдань згідно затвердженого плану-графіку виконання магістерської кваліфікаційної роботи; відгук керівника роботи
Рекомендована література: 1. Вимоги до виконання курсових, бакалаврських та магістерських кваліфікаційних робіт: метод. вказівки для здобувачів вищої освіти спеціальності 171 «Електроніка» першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти / уклад.: Г.І. Барило, М.С. Івах. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2021. - с. 33. 2. Методичні вказівки до організації та проведення усіх видів практики студентів спеціальності 171 «Електроніка» за першим (бакалаврським) та за другим (магістерським) рівнем вищої освіти денної та заочної форми навчання / Укладачі: Микитюк З.М., Кремер І.П., Івах М.С. – Львів: Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2019. – 23 с.