Skip to main content
Головна
Харчова хімія та експертиза

Освітні компоненти

1 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Фізичне виховання, частина 1
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням, частина 1
  • Українська мова за професійним спрямуванням
  • Математика, частина 1
  • Фізика, частина 1
  • Історія державності та культури України
  • Загальна та неорганічна хімія, частина 1
2 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Фізичне виховання, частина 2
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням, частина 2
  • Математика, частина 2
  • Органічна хімія, частина 1
  • Фізика, частина 2
  • Загальна та неорганічна хімія, частина 2
3 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Метрологія, стандартизація та сертифікація
  • Іноземна мова за професійним спрямуванням, частина 3
  • Органічна хімія, частина 2
  • Комп'ютерні та інформаційні технології в хімії
  • Фізична хімія, частина 1
  • Аналітична хімія, частина 1
4 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Філософія
  • Фізична хімія, частина 2
  • Аналітична хімія, частина 2
  • Колоїдна хімія

Вибіркові дисципліни циклу загальної підготовки

  • Вільний вибір

Вибірковий блок Якість продуктів харчування

  • Основи екології

Вибірковий блок Хімія споживчих товарів

  • Основи раціонального природокористування
5 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Харчові технології, частина 1
  • Харчова хімія, частина 1
  • Основи біології
  • Введення в спеціальність

Вибірковий блок Якість продуктів харчування

  • Водопідготовка у виробництві харчових продуктів
  • Полімери в харчовій промисловості

Вибірковий блок Хімія споживчих товарів

  • Хімія води
  • Хімія високомолекулярних сполук
6 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Харчова хімія, частина 2
  • Харчові технології, частина 2
  • Фізико-хімічні методи аналізу харчових продуктів
  • Навчальна практика

Вибірковий блок Якість продуктів харчування

  • Обчислювальні методи в хімії

Вибірковий блок Хімія споживчих товарів

  • Обробка результатів експерименту
7 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Харчове законодавство та гігієна
  • Хімія харчових добавок
  • Основи охорони праці та безпека життєдіяльності

Вибірковий блок Якість продуктів харчування

  • Методика і техніка хімічного експерименту
  • Експертиза та безпечність харчових продуктів

Вибірковий блок Хімія споживчих товарів

  • Хімія органічних природних сполук
  • Показники якості споживчих товарів
8 семестр

Обов'язкові дисципліни

  • Загальна мікробіологія
  • Контроль якості харчових продуктів і споживчих товарів
  • Виробнича практика
  • Кваліфікаційний екзамен

Вибірковий блок Хімія споживчих товарів

  • Методи виявлення шкідливих речовин у споживчих товарах
  • Основи біохімії

Вибірковий блок Якість продуктів харчування

  • Біологічно активні добавки в продуктах харчування
  • Аналіз небезпечних і шкідливих речовин в продуктах харчування
© Національний університет «Львівська політехніка», 2005-2025.