Управління проєктами у бізнес середовищі

Спеціальність: Бізнес-адміністрування: стратегічний розвиток та інновації
Код дисципліни: 7.073.15.O.004
Кількість кредитів: 4.00
Кафедра: Адміністративний та фінансовий менеджмент
Лектор: к.е.н. Яремко Ірина
Семестр: 1 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: Знати та використовувати методологію системних досліджень, методів дослідження та аналізу соціальних об'єктів та процесів, розуміти їх складність, їх різноманіття, багатофункціональність для розв’язання прикладних і наукових завдань в галузі професійної діяльності. Систематично читати літературу за фахом (у тому числі закордонну), складати реферати, анотації, аналітичні огляди тощо. Знати технології та методи проведення досліджень, вміти аналізувати особливості соціальних систем, розуміти складність завдань з підвищення ефективності цих систем та їх складових, вдосконалювати і розробляти програми їх проведення.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Управління кар'єрою персоналу Фінанси та ключові показники бізнесу
Короткий зміст навчальної програми: Спрямована на те, щоб дати студентам, які навчаються за напрямом «Менеджмент», знання теоретичних основ проектного менеджменту та основ застосування ними здобутих знань, умінь і навичок на практиці, що здійснюється шляхом вивчення засад проектної діяльності підприємства, специфічних методів та інструментів проектного менеджменту; оволодіння вміннями виконання основних функцій управління проектами – організації, планування та контролю. Метою дисципліни є формування у майбутніх фахівців належних практичних умінь і навичок застосування універсального інструментарію розробки та реалізації універсальних проектів для досягнення ефективного функціонування й розвитку підприємств.
Методи та критерії оцінювання: поточний контроль (100%)
Рекомендована література: 1. Подольчак Н.Ю. Стратегічний менеджмент. – Львів: Львівська політехніка, 2012. – 400 с. 2. Планування діяльності підприємства / За заг. ред. В. Є. Москалюка. К.: КНЕУ, 2005. – 384 с. 3. Портер М. Стратегія конкуренції / Пер. з англ. – К.: АРД, 2006. – 387 с. 4. Томпсон А.А., Стрикленд А.Дж. Стратегический менеджмент: концепции и ситуации: Учебник для вузов/ Пер. с 9-го англ. изд. – М.: ИНФРА-М, 2000.
Уніфікований додаток: Національний університет «Львівська політехніка» забезпечує реалізацію права осіб з інвалідністю на здобуття вищої освіти. Інклюзивні освітні послуги надає Служба доступності до можливостей навчання «Без обмежень», метою діяльності якої є забезпечення постійного індивідуального супроводу навчального процесу студентів з інвалідністю та хронічними захворюваннями. Важливим інструментом імплементації інклюзивної освітньої політики в Університеті є Програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу у сфері соціальної інклюзії та інклюзивної освіти. Звертатися за адресою: вул. Карпінського, 2/4, І-й н.к., кімн. 112 E-mail: nolimits@lpnu.ua Websites: https://lpnu.ua/nolimits https://lpnu.ua/integration
Академічна доброчесність: Політика щодо академічної доброчесності учасників освітнього процесу формується на основі дотримання принципів академічної доброчесності з урахуванням норм «Положення про академічну доброчесність у Національному університеті «Львівська політехніка» (затверджене вченою радою університету від 20.06.2017 р., протокол № 35).