Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Код дисципліни: 6.151.00.O.079
Кількість кредитів: 3.00
Кафедра: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Лектор: Екзаменаційна комісія
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: Вміти виконувати роботи з проектування систем автоматизації, знати зміст і правила оформлення проектних матеріалів, склад проектної документації та послідовність виконання проектних робіт з врахуванням вимог відповідних нормативно-правових документів та міжнародних стандартів. Вміти використовувати різноманітне спеціалізоване програмне забезпечення для розв'язування типових інженерних задач у галузі автоматизації, зокрема, математичного моделювання, автоматизованого проектування, керування базами даних, методів комп’ютерної графіки. Вміти враховувати соціальні, екологічні, етичні, економічні аспекти, вимоги охорони праці, виробничої санітарії і пожежної безпеки під час формування технічних рішень.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Дисципліни навчального плану першого (бакалаврського) рівня освіти освітньо-професійної програми "Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології"
Короткий зміст навчальної програми: Бакалаврська кваліфікаційна робота передбачає розв’язання складного спеціалізованого завдання або практичної проблеми із застосуванням теорій та методів спеціальності, що характеризуються комплексністю та невизначеністю умов, під час професійної діяльності у галузі автоматизації. Умовою допуску до захисту є перевірка бакалаврської кваліфікаційної роботи на плагіат.
Методи та критерії оцінювання: Атестація здійснюється у формі публічного захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи. Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи оцінюється за такими критеріями: актуальність завдання; повнота вирішення завдання; сучасний рівень прийнятих технічних рішень; логічна, послідовна і наочна доповідь про результати виконаної роботи; аргументовані відповіді на запитання членів екзаменаційної комісії та на зауваження рецензентів
Рекомендована література: 1. Освітньо професійна програма бакалавра зі спеціальності 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Уклад. Пістун Є.П., Матіко Ф.Д., Лесовой Л.В., Крих Г.Б., Федоришин Р.М. та ін. – Львів: НУ “ЛП”, 2021. – 28 с. Затверджено і введено в дію Наказом ректора НУ "Львівська політехніка" від 06.09.2021 р. № 485-1 -09. 2. Регламент перевірки на академічний плагіат кваліфікаційних робіт студентів, рукописів дисертацій та монографій, рукописів статей, поданих до публікування у періодичних наукових виданнях, в університеті. Режим доступу: https://lpnu.ua/rehlament-perevirky-na-akademichnyi-plahiat 3. Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та роботу екзаменаційних комісій. Режим доступу: https://lpnu.ua/polozhennia-pro-atestatsiiu-zdobuvachiv-vyshchoi-osvity