Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг

8.122.00.08 Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг
Кваліфікація: Магістр з комп’ютерних наук за освітньо-професійною програмою "Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг"
Рік вступу: 2024
Форма навчання: денна
Тривалість програми: 1,5 роки
Інститут: ВСП Інститут просторового планування та перспективних технологій
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Cьомий рівень НРК (другий цикл РК ЄПВО, сьомий рівень ЄРК)
Галузь знань: Інформаційні технології
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою.
Програмні результати навчання: ПР 1. Застосовувати знання фундаментальних і природничих наук, системного аналізу та технологій моделювання, стандартних алгоритмів та дискретного аналізу при розв’язанні задач проектування і використання інформаційних систем та технологій. ПР 2. Використовувати базові знання сучасних інформаційних систем та технологій, навички програмування, технології безпечної роботи в комп'ютерних мережах, методи створення баз даних та інтернет-ресурсів, технології розроблення алгоритмів і комп’ютерних програм мовами високого рівня із застосуванням об’єктно-орієнтованого програмування для розв’язання задач проектування і використання інформаційних систем та технологій. ПР 3. Проводити системний аналіз об’єктів проектування та обґрунтовувати вибір структури, алгоритмів та способів створення інтелектуальних систем. ПР 4. Володіти навичками в галузі комп’ютерних наук та інформаційних технологій, зокрема комп’ютерному еколого-економічному моніторингу. ПР 5. Аргументувати вибір програмних та технічних засобів для створення інтелектуальних систем на основі аналізу їх властивостей, призначення і технічних характеристик з урахуванням вимог до системи і експлуатаційних умов; мати навички налагодження та тестування програмних і технічних засобів інтелектуальних систем. ПР 6. Демонструвати практичні навички програмування та використання прикладних і спеціалізованих комп’ютерних систем та середовищ з метою їх запровадження у професійній діяльності. ПР 7. Знати методи пошуку рішень задач систем штучного інтелекту. ПР 8. Використовувати моделювання при дослідженні і проектуванні складних систем.. ПР 9. Здійснювати об’єктно-орієнтований аналіз та проектування. ПР 10. Демонструвати вміння розв’язувати поставлені задачі та приймати відповідні обґрунтовані рішення. ПР 11. Демонструвати вміння застосовувати набуті знання на практиці.
Керівник освітньої програми, контактна особа: доцент кафедри ІСТ Лагун А.Е.
Доступ до подальшого навчання: Здобуття третього (освітньо-наукового /освітньо-творчого) рівня