Практика за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Код дисципліни: 6.151.00.O.79
Кількість кредитів: 4.50
Кафедра: Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
Лектор: : професор, д.т.н. Фединець Василь Олексійович
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: - закріплення та поглиблення теоретичних знань, одержаних під час вивчення навчальних дисциплін; - практичне вивчення основних технологічних процесів і технологічного обладнання; - вивчення теоретичних та практичних питань для виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи; - збір матеріалів для виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи; - вибір відповідного економічного обґрунтування бакалаврської кваліфікаційної роботи. - засвоєння вимог до охорони праці та довкілля.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: - теорія автоматичного керування, технологічні вимірювання і прилади, моделювання об’єктів керування, технічні засоби автоматизації, теорія нелінійних і цифрових систем керування
Короткий зміст навчальної програми: Звіт з практики: назва, призначення, місцезнаходження та коротка історія бази практики, її структура; опис структурних підрозділів, в яких студент проходив практику; опис та ілюстрація технологічного обладнання; схеми автоматизації технологічного процесу; теоретичні та практичні питання за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи; опис індивідуального завдання, виданого керівником практики; опис інших робіт і заходів, особисто виконаних студентом.
Методи та критерії оцінювання: -Підсумковий контроль (100%, контрольний захід, залік); усна форма (100 %).
Рекомендована література: . Методичні вказівки та програма переддипломної практики за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів базового рівня підготовки напряму 6.050202 “Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології” / Фединець В.О., Юсик Я.П.- Львів, НУ «Львівська політехніка», 2017. – 16 с.