Виконання магістерської кваліфікаційної роботи
Спеціальність: Технології продуктів бродіння і виноробства
Код дисципліни: 7.181.01.O.026
Кількість кредитів: 16.50
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Керівник магістерської кваліфікаційної роботи
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: Виконання магістерської кваліфікаційної роботи
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Усі дисципліни підготовки магістра за спеціальністю «Харчові технології»
Короткий зміст навчальної програми: Вихідні дані для виконання магістерської кваліфікаційної роботи.
Методи та критерії оцінювання: Захист магістерської кваліфікаційної роботи
Рекомендована література: Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи для студентів спеціальностю «Харчові технології»