Проєктування технологічних процесів зварювального виробництва (курсовий проєкт)

Спеціальність: Прикладна механіка
Код дисципліни: 6.131.06.E.180
Кількість кредитів: 3.00
Кафедра: Нафтогазова інженерія та зварювання
Лектор: к.т.н. Назар І.Б.
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: 1. Навчитись застосовувати знання, отримані в процесі вивчення курсу «Виробництво зварних конструкцій» та інших спеціальних дисциплін, для вирішення конкретного інженерно-технічного завдання; 2. Отримати навички виконання техніко-економічних розрахунків, а також самостійного вирішення технологічних та конструкторських завдань; 3. Отримати навички оформлення технічної документації відповідно до існуючих норм; 4. Навчитись користуватися технічною та довідковою літературою та різними інструктивними та нормативними матеріалами.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Розрахунок та проектування зварних конструкцій Технологія зварювання плавленням Технологічне устаткування Контроль якості зварювання
Короткий зміст навчальної програми: Під час вивчення цієї навчальної дисципліни студент набуває практичних знань та навичок щодо поглиблення та закріплення теоретичних знань з курсу “Виробництво зварних конструкцій” та інших спеціальних та загально інженерних дисциплін. Дана курсова робота є завершальним етапом вивчення дисципліни “Виробництво зварних конструкцій”. Перед студентами ставиться завдання навчитись проектувати, в тому числі з використанням компютерної техніки, такі технологічні процеси виготовлення зварних конструкцій, які базуються на сучасних досягненнях науки і техніки, засобах омплексної механізації та автоматизації всього виробничого циклу—від заготівельних операцій до контрольних включно.
Методи та критерії оцінювання: Поточний контроль - 70 балів, усна компонента - 30 балів.
Рекомендована література: 1. Палаш В.М. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу «Проектування технологічних процесів у зварювальному виробництві», НУ “ЛП”, 2003. – 8 с. 2. Березін Л.Я., Хоменко М.М., Карпенко А.С. Засоби технологічного оснащення зварювального виробництва. Навчальний посібник Чернігів: ЧДТУ, 2003. –142 с. 3. Методичні вказівки „Форми та правила оформлення маршрутної карти на технологічні процеси зварювання” видані для виконання розрахунковографічної роботи з дисципліни "Управління якістю та атестація у зварювальному виробництві” / Укл. І.Б.Назар, А.Р.Дзюбик. - Львів: НУЛП, 2015 – 20с.

Проєктування технологічних процесів зварювального виробництва

Спеціальність: Прикладна механіка
Код дисципліни: 6.131.06.E.178
Кількість кредитів: 4.00
Кафедра: Нафтогазова інженерія та зварювання
Лектор: Назар І.Б.
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: В результаті вивчення модуля студент повинен: - вміти розробляти технологічні процеси виготовлення чи ремонту зварних конструкцій та розв’язувати науково-прикладні задачі у галузі зварювання та споріднених технологій
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: - попередні: дисципліни навчального плану ОПП «бакалавр зі зварювання»
Короткий зміст навчальної програми: Ввиконання бакалаврської кваліфікаційної роботи
Методи та критерії оцінювання: Підсумковий контроль (100%, захист бакалаврської кваліфікаційної роботи)
Рекомендована література: Методичні вказівки