Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи
Спеціальність: Готельно-ресторанна справа
Код дисципліни: 6.241.00.O.049
Кількість кредитів: 3.00
Кафедра: Туризм
Лектор: д.е.н., проф. Теребух А.А.
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання: Розв’язання конкретних практичних завдань відповідно до узагальненого об’єкта діяльності на основі застосування комплексу теоретичних знань та практичних навичок, здобутих у процесі всього періоду навчання.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Основи туризмознавства. Готельно-ресторанна індустрія світу та України. Правове регулювання готельно-ресторанного бізнесу. Організація готельного господарства. Менеджмент готельно-ресторанної справи. Маркетинг та рекламно-інформаційна діяльність в готельно-ресторанному бізнесі. Організація ресторанного господарства.
Короткий зміст навчальної програми: Інформація секретаря ДЕК про студента і подані документи до захисту. Виступ студента-випускника. Відповіді студента на запитання по суті захисту. Оголошення відгуку керівника. Оголошення рецензії. Відповіді студента на зауваження, наведені в рецензії.
Методи та критерії оцінювання: Залік - 100 %
Рекомендована література: 1. Агафонова Л.Г., Агафонова О.Є. Туризм, готельний та ресторанний бізнес: Ціноутворення, конкуренція, державне регулювання / Навч. посібник. - К.: Знання України, 2002. - 358 с.
2. Бабарицька В.К., Малиновська О.Ю. Менеджмент туризму. Ту-роперейтинг. Понятійно-термінологічні основи, сервісне забезпечення тур продукту: Навчальний посібник. - К.: Альтерпрес, 2004. - 288 с.
3. Нечаюк Л.І., Телеш Н.О. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент: Навч. посібник. - К.: Центр навчальної літератури, 2003. - 346 с.
4. Архіпов В. В. Організація ресторанного господарства : навчальний посібник / В. В. Архіпов. –К. : Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
5. Свидрук І. І. Теорія організації : підручник / І. І. Свидрук, Ю. Б. Миронов, О. О. Кундицький. – Львів : Новий Світ-2000, 2013. – 175 с.
6. Проблеми розвитку туризму і готельного господарства: регіональний аспект : монографія / [І.Б. Андренко, Н. М. Влащенко, О. М. Кравець та ін. ; за заг. ред. І. М. Писаревського]. – Х. : Харківська національна академія міського господарства, 2009. – 276 с.
7. Шталь Т. В. Сучасний стан та тенденції розвитку ресторанного господарства України та Харківського регіону / Т. В. Шталь, О. В. Кот, А. С. Дядін // Вісник Львівської комерційної академії. – 2011. – Вип. 38. – С. 137-141. – (Серія економічна).
8. Організація обслуговування у малих готелях / Мунін Г.Б., Тимошенко З.І., Палеха Ю.І., Стамболов М.Д.; за заг. ред. проф. О.В. Шер-бенка. - К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2007. - 181 с.
9. Пуцентейло П.Р. Економіка і організація туристично-готельного підприємництва: Навчальний посібник. - К.: Центр учбової літератури, 2007. - 344 с.
10. Роглєв Х.Й. Основи готельного менеджменту: Навч. посібник. -К.: Кондор, 2005. - 408 с.
Уніфікований додаток: Національний університет «Львівська політехніка» забезпечує реалізацію права осіб з інвалідністю на здобуття вищої освіти. Інклюзивні освітні послуги надає Служба доступності до можливостей навчання «Без обмежень», метою діяльності якої є забезпечення постійного індивідуального супроводу навчального процесу студентів з інвалідністю та хронічними захворюваннями. Важливим інструментом імплементації інклюзивної освітньої політики в Університеті є Програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу у сфері соціальної інклюзії та інклюзивної освіти. Звертатися за адресою:
вул. Карпінського, 2/4, І-й н.к., кімн. 112
E-mail: nolimits@lpnu.ua
Websites: https://lpnu.ua/nolimits https://lpnu.ua/integration
Академічна доброчесність: Політика щодо академічної доброчесності учасників освітнього процесу формується на основі дотримання принципів академічної доброчесності з урахуванням норм «Положення про академічну доброчесність у Національному університеті «Львівська політехніка» (затверджене вченою радою університету від 20.06.2017 р., протокол № 35).