Виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи
Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.00.O.044
Кількість кредитів: 9.00
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Керівник бакалаврської кваліфікаційної роботи
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Завдання: 1 систематизація, закріплення і розширення теоретичних знань,
отриманих у процесі навчання за освітньо-професійною програмою підготовки фахівця першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, та їх практичне використання при вирішенні соціальних проблем у галузі соціальної роботи;
2 розвиток та закріплення навичок самостійної роботи, оволодіння
методикою досліджень та експериментування, моделювання, використання сучасних інформаційних технологій у процесі розв'язання питань, які передбачені завданням на кваліфікаційну роботу;
3 визначення відповідності рівня підготовки випускника вимогам
освітньо-кваліфікаційної характеристики фахівця, його готовності та спроможності до самостійної роботи в умовах ринкової економіки, сучасного виробництва, прогресу науки та техніки.
Результати навчання: • ЗК 1. Знання і розуміння предметної області та професійної діяльності
• ЗК 2. Здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями.
• ЗК 5. Здатність до пошуку та аналізу інформації з різних джерел.
• ЗК 6. Здатність оцінювати та забезпечувати якість виконуваних робіт.
• ЗК 8. Здатність працювати автономно.
• ЗК 11. Здатність спілкуватися державною мовою як усно, так і письмово.
• ЗК 12. Здатність спілкуватися іноземною мовою.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни: Усі дисципліни підготовки бакалавра за спеціальністю «Харчові технології»
Короткий зміст навчальної програми: Атестаційна випускна робота бакалавра є заключним етапом навчання та має на меті систематизацію, закріплення і розширення теоретичних знань, вмінь та навичок, визначення спроможності їх практичного застосування у вирішенні професійних завдань та сучасних проблем прикладного або наукового характеру щодо
технологічної експертизи, безпеки харчової продукції та модернізації технологічних процесів.
Опис: Дипломна робота базується на знаннях, отриманих здобувачами вищої освіти після вивчення всіх дисциплін та проходження всіх практик, передбачених освітньо-професійною програмою.
Методи та критерії оцінювання: Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи
Критерії оцінювання результатів навчання: Атестація здійснюється у формі публічного захисту дипломної (кваліфікаційної) роботи.
Порядок та критерії виставляння балів та оцінок: 100–88 балів – («відмінно») виставляється за високий рівень знань (допускаються деякі неточності) навчального матеріалу компонента, що міститься в основних і додаткових рекомендованих літературних джерелах, вміння аналізувати явища, які вивчаються, у їхньому взаємозв’язку і роз витку, чітко, лаконічно, логічно, послідовно відповідати на поставлені запитання, вміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач; 87–71 бал – («добре») виставляється за загалом правильне розуміння навчального матеріалу компонента, включаючи розрахунки , аргументовані відповіді на поставлені запитання, які, однак, містять певні (неістотні) недоліки, за вміння застосовувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач; 70 – 50 балів – («задовільно») виставляється за слабкі знання навчального матеріалу компонента, неточні або мало аргументовані відповіді, з порушенням послідовності викладення, за слабке застосування теоретичних положень під час розв’язання практичних задач; 49–26 балів – («не атестований» з можливістю повторного складання семестрового контролю) виставляється за незнання значної частини навчального матеріалу компонента, істотні помилки у відповідях на запитання, невміння застосувати теоретичні положення під час розв’язання практичних задач; 25–00 балів – («незадовільно» з обов’язковим повторним вивченням) виставляється за незнання значної частини навчального матеріалу компонента, істотні помилки у відповідях на запитання, невміння орієнтуватися під час розв’язання практичних задач, незнання основних фундаментальних положень.
Рекомендована література: Методичні вказівки до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності «Харчові технології»
Уніфікований додаток: Національний університет «Львівська політехніка» забезпечує реалізацію права осіб з інвалідністю на здобуття вищої освіти. Інклюзивні освітні послуги надає Служба доступності до можливостей навчання «Без обмежень», метою діяльності якої є забезпечення постійного індивідуального супроводу навчального процесу студентів з інвалідністю та хронічними захворюваннями. Важливим інструментом імплементації інклюзивної освітньої політики в Університеті є Програма підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та навчально-допоміжного персоналу у сфері соціальної інклюзії та інклюзивної освіти. Звертатися за адресою:
вул. Карпінського, 2/4, І-й н.к., кімн. 112
E-mail: nolimits@lpnu.ua
Websites: https://lpnu.ua/nolimits https://lpnu.ua/integration
Академічна доброчесність: Політика щодо академічної доброчесності учасників освітнього процесу формується на основі дотримання принципів академічної доброчесності з урахуванням норм «Положення про академічну доброчесність у Національному університеті «Львівська політехніка» (затверджене вченою радою університету від 20.06.2017 р., протокол № 35).